Instruktör

 Kampsportsbakgrund

 

Fredrik började träna på egen hand redan som tio-åring, det var väl egentligen mer att han "lekte" karate ute på gården och imiterade karate-moves från filmer han tittat på än riktig träning. Fredriks första kontakt och intresse för Kenpo Karate kom redan 1993 genom filmen "the Perfect Weapon" men det skulle dröja 16 år innan han påbörjade sin kenpo resa.

 

Den första riktiga kampsportsträningen började året efter, som sextonåring med den Koreanska nationalsporten Tae Kwon Do.

Sedan följde boxning och vid 18 år så hittade han Bujinkan Budo Taijutsu; en Japansk kampkonst som kallades ninjutsu på 80-talet.

2009 graderades Fredrik till svart bälte 1 dan i Bujinkan. 

Fredrik Borgersen

Fredrik Borgersen bor i Riksten med sin fru Jessica och sonen Nathaniel. Han har tränat kampsport så länge han kan minnas och har testat en myriad av olika system och stilar. 2012 träffades Fredrik och Ingmar för första gången på Viking Camp i Norrköping och sedan dess är Fredrik privatelev till Ingmar och åker regelbundet till Norrköping för privatlektioner. 

"Kunskap är aldrig tungt att bära"

Fredrik har genom åren bibehållit ett stort intresse för alla former av kamparter. Han studerar kontinuerligt både de fysiska med också psykiska aspekterna av våld och självförsvar. Han strävar hela tiden efter en djupare förståelse och läser/studerar ämnet ofta.

 

Kontakta oss:

070-866 66 97

info@kenpokarate.nu

Parker/Planas Lineage

Kenpo at it's highest standard